Portada i crèdits

Portada

Als infants, els agrada sortir al parc del costat de l’escola a observar els ocells. N’hi ha molts! I, amb ajuda de guies, aprenem a reconèixer-los. També els posem menjar quan arriba l’hivern, n’expliquem històries, en llegim poesies… Un dia, a la biblioteca, algú va trobar una revista on hi havia bones fotografies d’ocells. Les van portar a classe i, amb les que ja teníem exposades, van servir de model per observar i recrear. Cadascú representa l’ocell que vol, segons com el recorda o com el veu a la imatge i com sap fer-ho. Proposo pintar-lo allà on viu: en una branca, al forat d’un arbre, sobre el mar, entre les fulles… La Mireia va volar amb els pinzells cap a la selva i en va tornar amb aquest magnífic lloro.

 

Crèdits

Edició i administració:
Associació de Mestres Rosa Sensat
Av. de les Drassanes, 3 – 08001 Barcelona.
Tel.: 934 817 373
redaccioinfancia@rosasensat.org – www.rosasensat.org

Direcció: Tona Castell
Cap de redacció: Raimon Portell.
Coordinació: Mercè Marlès.

Consell de Redacció: David Aparicio, Mercè Ardiaca, Montserrat Baliarda, Teresa Boronat, Joana Camps, Arnau Careta, Assumpta Carreras, Missi Casacuberta, Clara Claramunt, Montserrat Daniel, Rosa Ferrer, Esteve Ignasi Gay, Gemma Gil, Marisol Gil, Xavier Gimeno, Josepa Gòdia, Teresa Huguet, Mar Hurtado, Eva Jansà, Montserrat Jubete, Anna Lleonart, Daniel Macian, Sílvia Majoral, Paula Marfil, Blanca Montaner, Júlia Muñoz, Montserrat Nicolás, Àngels Ollé, Marta Ordóñez, Dolors Pomers, Maite Pujol, Noemí Ramírez, Montserrat Rebollo, Núria Regincós, Eva Rigau, Montserrat Riu, Carme Rubió, Núria Sala, Clara Salido, Eva Sargatal, Pau Sobrerroca, Josepa Solsona, Lurdes Tarradas, Marta Torras, Laura Torreguitart.

Projecte gràfic i disseny
de les cobertes: Enric Satué
Maquetació: Clara Elias
Impremta: Ingoprint
Maracaibo, 15. 08030 Barcelona

Dipòsit legal: B-21091-83
ISSN: 0212-4599

Distribució i subscripcions:
Associació de Mestres Rosa Sensat
Av. de les Drassanes, 3, 08001 Barcelona
Tel.: 934 817 379.

 

Relacionats

Associa't!
Encara no ets sòcia de Rosa Sensat? Ara i fins a l'Escola d'Estiu ampliem la quota jove fins els 30 anys. Associa't i matricula't a qualsevol formació per només 70€!
Fes-te'n ara!

Associa't!

Encara no ets sòcia de Rosa Sensat? Ara i fins a l'Escola d'Estiu ampliem la quota jove fins els 30 anys. Associa't i matricula't a qualsevol formació per només 70€!
Fes-te'n ara!