AGENDA HIVERN: actes i activitats, gen-abr (curs 22-23)

Oferim una previsió d’actes i activitats que pensem que poden ser del vostre interès. És una agenda viva, amb moltes ganes i esperances de poder-se anar omplint de trobades de mestres inquietes.

Aquesta segona agenda estacional va de la mà de les propostes de l’Escola d’Hivern i Primaverad’acompanyament a centres i de les Mini Biblioteques Ambulants Temàtiques.

Reserva’t els dies! Esperem retrobar-nos en una (o més) d’aquestes dates que et proposem!

Volem viure-ho juntament.

 


ACTES JA REALITZATS

 • Dilluns 23 de gener

Sessió presencial CAÀREM: Tercera sessió “Tastets matemàtics” curs 22-23!, aprofundiment del Càlcul amb Reglets a Primària.  A les 18 hores a l’Associació de Mestres Rosa Sensat. Article relacionat.

 • Dijous 2 de febrer 

Repensem, Sessió 3 del programa de trobades del procés obert “Repensem” de l’AMRS, Mapes per ubicar-nos en l’entorn. De 17:30 hores a 19:30 hores a l’ Institut Joan Salvat i Papasseit (Passeig de Salvat Papasseit 11, Barcelona).

 • Dijous 2 de febrer 

Debat pedagògic, “L’actualitat portada al debat pedagògic” [Apunta’t a la sessió I]. Els infants de 2 anys: sempre en el punt de mira,  amb l’Eva Sargatal, directora de la revista Infància i la Mar Hurtado, actual presidenta de l’Associació. A les 18:30 hores a l’Associació de Mestres Rosa Sensat. Article relacionat.

 • Dijous 9 de febrer 

Presentació del llibre “El treball per projectes. Fer recerca a l’educació infantil” de Maite Pujol, mestra d’Educació Infantil i doctora en Pedagogia per la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya. A  les 19:00 hores a la Biblioteca de l’Associació de Mestres Rosa Sensat (Av. de les Drassanes, 3, Barcelona). Article relacionat.

 • Dijous 23 de febrer 

Repensem, Sessió 4 del programa de trobades del procés obert “Repensem” de l’AMRS, Definició dels camins estratègics. De 17:30 hores a 19:30 hores a l’ Escola Anglesola (c/ Numància 157, Barcelona).

 • Dissabte 25 de febrer

Jornada Pikler, El llenguatge com a eina de comunicació a l’etapa 0-3, amb Eszter Mózes, presidenta de Pikler Internacional, com a persona formadora i organitzada per el Seminari de Reflexió Pikler-LóczyDe 9:30 hores a 17 hores a l’Associació de Mestres Rosa Sensat (Av. de les Drassanes, 3, Barcelona). Places exhaurides.  Article relacionat.

 • Dilluns 27 de febrer

Sessió presencial CAÀREM“Mesures de longitud, pes i capacitat”. De 18 hores a 19:45 hores a l’Associació de Mestres Rosa Sensat (Av. de les Drassanes, 3, Barcelona).  Registre de participació.

 • Dilluns 6 de març

Debat pedagògic, “L’actualitat portada al debat pedagògic” [Apunta’t a la sessió II]. «Quelle école et quels maîtres pour faire face aux défis d’aujourd’hui?»,  amb en Philippe Meirieu, un dels pedagogs més reconeguts arreu del món. A les 18:30 hores a l’Associació de Mestres Rosa Sensat. Article relacionat.

 • Dimarts 14 de març

Cicle sobre educació feminista. Presentació del llibre “Educació Feminista” amb Mirta Lojo i Núria Solsona. De 19 hores a 20 hores a Abacus Terrassa (C/ de la Font Vella, 72, 78, 08221).

 • Dilluns 20 de març

Sessió presencial CAÀREM“Geometria”. De 18 hores a 19:45 hores a l’Associació de Mestres Rosa Sensat (Av. de les Drassanes, 3, Barcelona). 

 • Dimarts 21 de març

Cicle sobre educació feminista. Presentació del llibre “Educació Feminista” amb Mirta Lojo i Núria Solsona. De 19 hores a 20 hores a Abacus Vic (Carrer El Portal de la Rbla., 8, 08500).

 • Dijous 23 de març

Cicle sobre educació feminista. Presentació del llibre “Educació Feminista” amb Mirta Lojo i Núria Solsona. De 19 hores a 20 hores a Espai Abacus (C/ d’Enric Granados, 112, 08008 Barcelona).

 • Dissabte 25 de març

Repensem, Sessió 5 del programa de trobades del procés obert “Repensem” de l’AMRS, CAMINEM JUNTES: procés participatiu per a l’aprovació del full de ruta.

 • Dijous 30 de març

Cicle sobre educació feminista. Presentació del llibre “Educació Feminista” amb Mirta Lojo i Núria Solsona. De 19 hores a 20 hores a Abacus Sant Cugat (C. de la Torre, 6, 08172).

 • Dimecres 12 d’abril

Conversa amb Perspectiva 419: Memòria històrica i Educació. Amb la participació d’Isabel Alonso, coordinadora de la Comissió de Pedagogia de la Memòria de l’Associació Catalana de Persones Expreses Polítiques del Franquisme (ACPEPF), i d’Àlex Rigol, membre de l’Amical de Mauthausen i graduat en Yad Vashem (Jerusalem) sobre Holocaust.A les 19 hores a l’Associació de Mestres Rosa Sensat (Av. de les Drassanes, 3, Barcelona). 

 • Dimarts 18 d’abril

Presentació per Amàlia Ramoneda del butlletí de literatura infantil i juvenil El Garbell número 27, corresponent a la primavera 2023, amb la tria de llibres feta pel Seminari de bibliografia infantil i juvenil de la biblioteca de Rosa Sensat. A les 17:30 hores a la Biblioteca de l’Associació de Mestres Rosa Sensat (Av. de les Drassanes, 3, Barcelona)

 • Dilluns 24 d’abril

Sessió presencial CAÀREM“Més mesures: superfície, temps i angles”. De 18 hores a 19:45 hores a l’Associació de Mestres Rosa Sensat (Av. de les Drassanes, 3, Barcelona). 

Relacionats

Subscriu-te al nostre butlletí!
Vols rebre informació sobre totes les novetats formatives i activitats de l'Associació?
Subscriu-t'hi!

Escoles/Universitats amigues
Ets un centre educatiu que vol participar i cooperar amb equips de mestres compromesos amb la millora de l’educació a Catalunya?
Associa't i forma part de la xarxa!

Subscriu-te al nostre butlletí!

Vols rebre informació sobre totes les novetats formatives i activitats de l'Associació?
Subscriu-t'hi!

Escoles/Universitats amigues

Ets un centre educatiu que vol participar i cooperar amb equips de mestres compromesos amb la millora de l’educació a Catalunya?
Associa't i forma part de la xarxa!